Over ons

Al ruim 35 jaar een vertrouwd adres

Eerlijk, transparant & deskundig

Administratiekantoor Bocxe levert sinds jaren betrouwbare diensten met betrekking tot uw belasting. Eerlijk, transparant en deskundig. Als onderscheidend belastingadviesbureau in Woerden en Utrecht staan wij dicht bij onze klanten en weten wij precies wanneer gedegen advies geboden is. Uw investering in ons betalen wij met gelijke munt terug. Wij investeren intensief in al onze klanten en streven naar samenwerkingsverbanden van lange termijn. Lange termijn denken is überhaupt een stelregel bij ons belastingadviesbureau te Woerden.

Onbezorgd uw belasting laten regelen

De stijl van Administratiekantoor Bocxe is informeel en onze werkwijze duidelijk en vakkundig. Altijd resultaatgericht en met de focus op uw belangen zo volledig en goed mogelijk te behartigen. Administratiekantoor Bocxe neemt u graag alles uit handen. Onbezorgd uw belastingzaken laten regelen is de luxe die wij u kunnen bieden.

Belastingadvies op maat

Van uw gehele boekhouding tot jaarrekening en aangiften. Handig en snel! Zo blijft u zelf altijd op de hoogte van uw laatste financiële gegevens! En ons team van specialisten kan u uiteraard ten alle tijden voorzien van belastingadvies op maat. Gericht op uw situatie en uw toekomst. U krijgt bij ons diensten en advies van een hoogwaardig niveau. Wij hanteren korte communicatielijnen om snel en flexibel in te spelen op uw behoeften en wensen en bieden u een no-nonsense en persoonlijke benadering van uw belastingzaken. Ons team heeft zich weten te specialiseren in diverse aspecten van fiscale en belastingtechnische zaken waardoor u altijd verzekerd bent van de juiste persoon voor uw situatie.

Offerte Aanvragen

Wilt u samen uw administratie bekijken, neem dan contact op. Wilt u een offerte aanvragen, maak dan gebruik van het offerteformulier

Kantoor Woerden

Kantoor Utrecht