Administratiekantoor Woerden

Als administratiekantoor in Woerden gaan wij net dat ene stapje verder voor maximaal rendement

Al 35 jaar administratie- en boekhouding

Administratiekantoor Bocxe uit Woerden is al ruim 35 jaar een gevestigde naam in de regio Woerden-Utrecht op het gebied van administraties, boekhouding en belastingadvies. Ons administratiekantoor bedient zowel de zakelijke- als de particuliere klant.

Voor de zakelijke klant gaat het om alle allround administratiewerkzaamheden, zoals de inkomstenbelastingen , loonadministratie etc.

Voor de particulier gaat het om onder andere de jaarlijkse belastingaangiften, advies, uitkeringen, bezwaarschriften etc.

Wij zijn gevestigd in Woeren en Utrecht, maar bedienen ook plaatsen als bijvoorbeeld IJsselstein en Montfoort.

administratiekantoor woerden 2

Administratiekantoor Woerden voor bedrijven

Ons administratiekantoor in Woerden is er voor bedrijven die we bij kunnen staan op het gebied van de gedeeltelijke- of volledige administratie.

Door onze vele jaren ervaring kunnen wij maximaal rendement halen uit uw aangiften. Wij snappen heel goed dat u zich liever niet bezighoudt met de rompslomp van de administratie, maar lekker bezig bent met uw werk.

Daar zijn we als administratiekantoor zeer goed op ingespeeld. Laten we eens vrijblijvend in gesprek gaan om te zien wat we voor mekaar kunnen betekenen. 

Administratie voor particulieren in Woerden

Als administratiekantoor welke ook zijn diensten levert aan particulieren, kunnen we u bijstaan met de jaarlijkse belastingaangiften.

Wij kunnen deze volledige verzorgen, maar we kunnen ook alleen de controle doen voor u. Door onze expertise en continue bijscholing kunnen we maximaal rendement halen uit de aangiften.  Maak gebruik van de belastingadviseurs van Bocxe en scoor maximaal met de aangifte. Hieronder de diensten voor de particulier:

Offerte Aanvragen

Wilt u samen uw administratie bekijken, neem dan contact op. Wilt u een offerte aanvragen, maak dan gebruik van het offerteformulier