Administratiekantoor Ijsselstein

Bocxe is al vele jaren een vertrouwd administratiekantoor voor bedrijven in IJsselstein

Al 35 jaar administratie- en boekhouding

U zoekt naar een administratiekantoor in Ijsselstein? Door de jaren heen heeft Administratiekantoor Bocxe zich ontwikkeld tot een professioneel niveau op het gebied van de boekhouding  en administratie.

Wij maken hierin geen onderscheid in de grootte van de onderneming. Of u nu een ZZP-er bent of een BV met personeel, wij kunnen uw administratie gedeeltelijk of volledig verzorgen.

Zo kunt u op het gebied van belastingaangiften denken aan de vennootschaps- en inkomstenbelasting. Hiernaast verzorgen we ook het opmaken van jaarrekeningen, de loonadministratie en leveren we financiële software. Kortom, zijn we meer dan een allround administratiekantoor en gaan we net dat ene stapje verder.

Naast Utrecht en Woerden om, bedienen we ook klanten uit bijvoorbeeld IJsselstein, Montfoort en de rest van de regio

administratiekantoor ijsselstein

Administratiekantoor IJsselstein voor bedrijven

Ons administratiekantoor is er voor bedrijven uit onder andere Ijsselstein die de administratie volledig- of gedeeltelijk uit handen willen geven aan een partij die alle ins-and-outs kent van het vak.

Ook voor advies op fiscaal gebied zijn we al decennia lang een vertrouwd adminstratiekantoor voor vele ondernemers uit IJsselstein.

Wij maken de fiscale consequentie inzichtelijk, welke voortkomen uit bijvoorbeeld het aannemen van personeel, of van nieuwe samenwerkingen die u wilt aangaan, of bepaalde investeringen maken. Hieronder een greep uit onze diensten voor bedrijven. 

administratiekantoor ijsselstein al 35 jaar

Administratie voor particulieren

Ook door de particuliere klant in Ijsselstein is administratiekantoor Bocxe in te schakelen. Voornamelijk gaat het dan om de jaarlijkse inkomsten belastingaangifte.

Doordat de wetgevingen omtrent deze continue veranderen, is het belangrijk om dit door een partij te laten doen wat continue bijgeschoold wordt. Op deze manier kunt u maximaal rendement halen uit uw aangifte.

Bij Bocxe bent u verzekerd van professionele belastingadviseurs, welke u kunnen helpen bij het indienen van de belastingaangifte. Hieronder de overige diensten die we aan de particulier aanbieden

administratiekantoor ijsselstein particulier
Offerte Aanvragen

Wilt u samen uw administratie bekijken, neem dan contact op. Wilt u een offerte aanvragen, maak dan gebruik van het offerteformulier